diumenge, 15 de febrer del 2015

CEMENTIRI DEL CORRÓ D’AVALL. LES FRANQUESES. VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA

Feia una visita als fossars de les Franqueses del Vallès, havia començat pel Cementiri de Corro d’Amunt, continuava amb el de Marata, el de LLerona, i finalment visitava el de Corro d’Avall, situat quasi a tocar del nucli urbà.

Hi ha panteons notables el de la família Barnils; el que recorda al pares del Joan Sanpera i Torras, marquès de les Franqueses; el dels Belloc; i el de la família de Marcià Prat Ribera , dels que ens agradarà tenir noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com del seus autors. No hi ha però, una distribució de l’espai que els atorgui cap ‘especial lluïment’.






Ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

L’oblit de la ‘petita història’ és un pas previ – i necessari – per assolir la fita proposada pel Ministerio de Incultura y Odio Racial, d’esborrar qualsevol identitat ‘diferenciada’; dissortadament ja per acció, ja per omissió, s’han afegit en aquesta tasca ‘miserable’, algunes administracions públiques ‘catalanes’; ocasionalment també l’església catòlica, i una munió de funcionaris i ciutadans del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada