dimarts, 12 d’octubre del 2021

IN MEMORIAM DE LA VISITA QUE FEIEM AMB EL JOSEP OLIVÉ ESCARRÉ A RAJADELL, I CONCRETAMENT AL XALET AL NUCLI DE MONISTROLET. EL BAGES

 

El 16.10.2018 retratava al Josep Olivé Escarré ( Sant Llorenç Savall, 2 d emaig de 1926 + Castellar del Vallès, 6 de maig de 2019 ) davant l’edifici conegut com el Xalet, al nucli de Monistrolet, al terme de Rajadell.




https://www.guimera.info/wordpress/tribuna/modernisme-a-rajadell-el-xalet-monistrolet-bages/


En aquests escassament tres anys han passat una infinitat de coses, entre elles la Covid.19, i el regim de “presó i aïllament” que s’aplicava a les persones que vivien en una residència.  El Josep Olivé Escarré, era una de les que coses que temia, i la Marededéu de l’Ajuda de Balenyà, a la que tenia gran devoció, li va estalviar aquest tràngol.


La natura ens ha donat mostres clares de que aquesta política del "laissez faire, laissez passer" , més enllà d’enriquir  ràpidament a les elits corruptes, comportarà un reguitzell de desgràcies col·lectives, que sens dubte provocaran canvis violents arreu del món.


Les perspectives a dia d’avui, son força pitjors del que ho eren l’any 2018, com la Greta Thunberg  (Estocolm, 3 gener 2003), penso que ja n’hi ha prou de promeses i de discursos, i que els canvis de tot ordre son inajornables.


La Epiphyllum anguliger o Cactus Luna que tenim a casa, ens regalava una flor que indefectiblement avui es pansirà, com bé cantava Lluís Llach i Grande (Girona, 7 de maig de 1948) Cal que neixin flors a cada instant, oi?.

https://www.youtube.com/watch?v=jSxwMvA7rP0




Que el bon Déu tingui pietat de nosaltres, i faci desaparèixer als inútils ( homes ui dones ), que han portat el món, fins a l’actual i catastròfica situació.


Amen !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada