dijous, 9 de maig del 2013

NOMÉS A CATALUNYA ES PARLA LA LLENGUA CASTELLANA

 

Em deia un pagès – dir savi és una redundància – que els catalans parlem – PERFECTAMENT – la llengua castellana, mentre que la resta del món, inclosos els súbdits – que no ciutadans – del REINO DE ESPAÑA, parlen el que s’anomena Español :

Ja sigui la versió que els ‘correctors’ anomenen ESPAÑOL TRADICIONAL

Ja la versió ESPAÑOL INTERNACIONAL

I desprès una llarguíssima relació de versions ‘locals’  de cadascun dels territoris que van patir sota el domini del REINO DE ESPAÑA.

I, que enlloc d’afegir una denominació més, que faríem be i molt be, en mantenir – almenys en un lloc encara – la denominació original – i absolutament – correcta d’aquesta llengua que com la nostra evolucionava del llatí.

Per descomptat hem de continuar com fins ara – pel que fa a la llengua castellana –  aquestes ximpleries que es proposen des del cleptofeixisme, son únicament cortines de fum perquè la ciutadania  es vagi entretenint mentre els acaben de desfer el poc que queda dempeus de ‘l’estat del benestar’.

Els ciutadans ‘demòcrates’  malgrat ser una minoria, s’han d’imposar el deure ètic de reclamar la fi de l’espoli, i la devolució de TOT EL QUE HAVIEM GUANYAT AMB LA NOSTRA FEINA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada