dimecres, 8 de maig del 2013

EL PATRIMONI INEXPLICAT. EL PAPIOL. LLOBREGAT JUSSÀ

Buscava l’accés a una casa d’aparença modernista ,de color clar, construïda en forma de L – el pal curt visible des de molt abans d’arribar al Papiol, i com en altres ocasions, no sabia trobar-lo, dedueixo que està en un vial ‘privat’ que surt des de la Plaça de Catalunya, i que la dita casa està per sota de la Caserna de la Policia Local. Els arbres no ens deixen veure el bosc, i les cases es tapen les unes a les altres.

En aquesta ocasió també m’apressava el temps, i altrament cridava la meva atenció la casa de número 3 del carrer Aribau, de la que no trobava – estem al terme del Papiol, a la comarca del Llobregat jussà – cap dada del seu promotor, ni del mestre d’obres i/o arquitecte autors del projecte.



La minsa informació tècnica ens diu : Habitatge situat en una cantonada estructurat en planta baixa i dos pisos superiors. No dóna directament al carrer sinó que està voltada per un petit jardí tancat amb un mur baix i reixa de ferro. La façana és arrebossada amb colors pàlids. Destaca una tribuna a l'alçada del primer pis amb obertures allindades. Hi ha alguns detalls ornamentals a les zones superiors, garlandes, motllures, etcètera,... .

Tinc confiança en que almenys un papiolenc tingui alguna dada més d’aquesta casa, i vulgui compartir-la a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Recordeu sempre que CATALUNYA, i EL PAPIOL, NOMÉS en té a nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada