dissabte, 30 de maig del 2015

QUE EN SABEU DE CAL FERRET ?. SANTA FE DEL PENEDÈS.

Santa Fe del Penedès tenia una població inferior a les 300 ànimes quan s’aixecava cal Ferret, sobta doncs, que els amics de Patrimoni Gencat, no trobessin cap informació relativa a l’autor d’aquest edifici, del que ens diu la descripció tècnica ; habitatge situat a l'interior del nucli urbà se Santa Fe del Penedès. Es tracta d'un edifici interessant degut a la composició de la seva façana, els colors, els elements decoratius i per la seva història.


Tothom té coll avall que des del dia 01.04.139, en alguns llocs fins avui mateix, el feixisme s’ha preocupat per esborrar, emmascarar, o catalogar de forma incomplerta i/o errònia, qualsevol mostra del Patrimoni Cultural de Catalunya, també però, tothom té coll avall, que l’any 1978 començava la ‘Democraciola’, i que si a dia d’avui no tenim documentat de manera correcta el patrimoni històric de Catalunya, és perquè les ‘autoritats democràtiques’ no han tingut cap interès en fer-ho.

Sou pregats de fer-nos saber a l’email coneixercatalunya@gmail.com les dades del promotor, i les del mestre d’obres i/o arquitecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada