dissabte, 3 d’abril del 2021

TENIU DADES DE L’ESGLÉSIA QUE HI HAVIA AL CEMENTIRI D’OLOT?. LA GARROTXA.

 

Li havia  preguntat al Matias En Mais Castanyer,  dades de l’església que hi havia al Cementiri d’Olot  en els anys previs a l’alçament dels militars feixistes encapçalats pl general Franco contra el govern  LEGÍTIM i DEMOCRÀTIC de la II República, no em donava raó de l’advocació, ni cap dada relativa a la seva construcció, em deixava còpia d’un comentari d’en   Francesc Grabolosa Roura , en el que explica que no fou destruïda, sinó que  va ser enderrocada pel darrer alcalde republicà Joan Serrat Masó; segons consta en les actes de l’Ajuntament , per ser un edifici sense utilitat.  Amb accions com aquesta s’intentava ocupar als desocupats, a Olot, i arreu de Catalunya.   




Les preguntes doncs continuen pendents de contestar.  Quina advocació tenia aquella església ?.  Teniu dades de la seva construcció?


Arreu de Catalunya deixem el mateix missatge,  allò que no us sapigueu contestar, quedarà sense resposta, dels que remenen es cireres – del color que siguin – no en feu confiança.


Us esperonem a compartir aquesta entrada  amb TOTS  els mitjans informatius,  locals, comarcals, provincials, nacionals, de tot signe i  “color polític “  perquè en valorin la seva publicació,   recordeu SEMPRE  que  en matèria de divulgació del Patrimoni històric de Catalunya, es del tot aplicable aquella norma bàsica de la publicitat “ que parlin de nosaltres, NI QUE SIGUI BÉ “, oi?.

 

Cuideu-vos molt, els que es comprometien a fer-ho , NO SON BONA GENT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada