diumenge, 25 d’abril del 2021

EL TRANSVAAL. OLOT. LA GARROTXA

 El Jordi Figueras Suriñach, publica una fotografia;  1911; EL TRANSVAAL – FOTO: ANDRÉS FABERT





Patrimoni Gencat diu d’aquest edifici situat a la Carretera de Santa Pau; casa de planta rectangular amb el teulat a dues aigües. Té dos cossos afegits a la façana sud i nord en forma de terrasses. Pel costat que dóna a la carretera de Santa Pau té una torre de base quadrada amb el teulat a quatre aigües, planta baixa i dos pisos.

 

La casa té semisoterrani, planta baixa i un pis. Els murs estan arrebossats i els marcs de les obertures remarcats per motllures del mateix arrebossat i pintades de color gris. Cal destacar la reixa que guarda la porta principal.


Arreu de Catalunya, anem deixant el mateix missatge; No espereu que ningú vingui a recuperar els vostres records, el que no feu vosaltres, quedarà per fer.

 

 Us esperonem a compartir aquesta entrada  amb TOTS  els mitjans informatius,  locals, comarcals, provincials, nacionals, de tot signe i  “color polític “  perquè en valorin la seva publicació,   recordeu SEMPRE  que  en matèria de divulgació del Patrimoni històric de Catalunya, es del tot aplicable aquella norma bàsica de la publicitat “ que parlin de nosaltres, NI QUE SIGUI BÉ “, oi?.

 

Cuideu-vos molt, els que es comprometien a fer-ho , NO SON BONA GENT

 

A Catalunya la sanitat pública no està valorant els historials mèdics per veure quina de les vacunes és menys “ perillosa” per a cada ciutadà, el resultat en nombre de morts és força elevat, i l’excusa  “ més en mata la Covid.19” és una més de les grolleries a que en té acostumats  aquest sistema pervers.


 


 

Ah!, estem al costat dels que defensen les Vegueries, i de qualsevol iniciativa que permeti retornar la vida tant als pirineus, com a d’altres indrets de Catalunya  que pateixen  un sever despoblament, i una vergonyant manca de serveis, la Segarra és una mostra sagnant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada