dilluns, 26 d’octubre del 2015

ESGLESIA DE SANT JORDI. CALONGE. L’EMPORDANET. GIRONA. CATALUNYA

Retratava al Josep Olivé Escarré amb l’església de Sant Jordi, que anomena de ‘Calonge’ l’ ALBERT VILAR i MASSÓ, en el seu excel•lent treball ‘LA CAPELLA DE SANT JORDI DE CALONGE’ http://www.raco.cat/index.php/EBE/article/viewFile/272250/360453


Advertia un llençol i/o rètol damunt la porta que em semblava fet amb lletra ciríl•lica, imagino que com li succeïa a l’església de Sant Quirze de Lloret de Mar, Sant Jordi, dit en algun el Treumal, podria passar a ser gestionada per alguna església de ritus oriental.

Li havia dedicat un petit post La descurada església de Sant Jordi de Treumal, o del comtat de Sant Jordi de Calonge. L’Empordà jussà. Girona. Catalunya, en el que demanava rebre a l’email coneixercatalunya@gmail.com , dades del lloc i data de naixement i traspàs, i el cognom matern dde l’arquitecte.

L’Albert Vila Massó, em deixava un missatge ‘en aquest article, que és meu, trobareu el nom complert de l'arquitecte: Guillem Cosp Villaró (Barcelona, 1915). Quan vaig parlar amb ell per fer l'article, encara era viu. Ara buscant, he vist que va morir l’any 2004. I la seva dona, Remei Martínez, va morir l’any el 6-02-2005. Van tenir un fill, que es diu o es deia Guillem Cosp Martínez’.

Ens agradarà tenir confirmació – en el seu cas – de la ‘nova’ gestió de l’església de Sant Jordi, a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada