diumenge, 18 de gener del 2015

CASES JOAN LLENAS SOLER. SABADELL

El Joaquim Tudela Torras em posava damunt la pista de Joan Llenas Soler, un paleta que va enderrocar unes cases de la seva propietat, i va encarregar a l’arquitecte Josep Renom i Costa (Sabadell, 22 de novembre de 1880 - 11 de març de 1931, el projecte per a edificar-ne de noves , les façanes de les cases del carrer del Sol nº62-66 , es conserven íntegrament. http://www.sabadell.net/Fitxes/FitxesPepps/pagines/018-C.htm


Els amics de Pobles de Catalunya, li dediquen un comentari a la casa de número 62.
http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=1645

L’oblit de la ‘petita història’ és un pas previ – i necessari – per assolir la fita proposada pel Ministerio de Incultura y Odio Racial, d’esborrar qualsevol identitat ‘diferenciada’; dissortadament ja per acció, ja per omissió, s’han afegit en aquesta tasca ‘miserable’, algunes administracions públiques ‘catalanes’; ocasionalment també l’església catòlica, i una munió de funcionaris i ciutadans del nostre país.

Ens agradaran rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

1 comentari:

  1. era la casa del meu avi, Gabriel Casals Pena i del meu pare Lluís Casals Garcia. Ara ja no es conserva res de la planta baixa i la façana dels baixos res ... malauradament ..

    ResponElimina