dilluns, 29 de juliol del 2024

IN MEMORIAM. ESGLÉSIA DE SANT JOAN BAPTISTA. ARRES DE JOS LA VAL D’ARAN

 

Juli Soler i Santaló (Barcelona, 12 d'abril de 1865 - Barcelona, 30 d'abril de 1914) retratava l’any 1907, Façana de Sant Joan d’Arres de Jos,  de la qual hi ha molt poca informació, va desaparèixer en data indeterminada.

https://mdc.csuc.cat/digital/collection/afceccf/id/9320

http://www.arres.cat/turisme-i-cultura/esglesies-1/sant-joan.html

Lluís Marià Vidal i Carreras  (1842–1922)  retratava l’any 1899.   Poble i restes de l'església de Sant Joan. En primer pla la façana de Sant Joan Baptista, al fons de la imatge apareix el campanar de l’església de Sant Fabià i Sant Sebastià.


https://mdc.csuc.cat/digital/collection/afceccf/id/20630  

https://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=14149

María Cristina Pérez Jimeno, (1949-) retratava l’any 1982. Sant Fabià i Sant Sebastià d'Arres de Jos. Val d’Aran


https://invarquit.cultura.gencat.cat/card/4509

https://municipiscatalans.com/inici/Alt.Pirineu.i.Aran/La.Val.dAran/Arres/arres_358.html

 Que Sant Joan Baptista, Sant fabià, Sant Sebastià i   Sant Antoni de la  Sitja,  elevin a l’Altíssim la pregaria dels  veïns d'Arres, i dels  vilosellencs ,  barcelonins, pontarrins,  ,noguerencs , aranesos  , andorrans , amazics, illencs,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,   , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos, afganesos, inuits  ,  sahrauís ,    , pescadors , pagesos, ramaders  , menors estrangers no acompanyats, exiliats polítics, victimes del lawfare , del  tràfic de  persones, del narcotràfic, de la violència , de la corrupció   ..    i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!. , 

El 30.5.2024 , s’aprovava l’amnistia, els “ caïnites “, ho tenen clar SI al narcotràfic, SI al tràfic de persones, SI a la corrupció, NO  als drets de les dones, NO al drets de les minories, NO a l’amnistia, NO a la democràcia, NO als menors estrangers no acompanyats,.. . NO,NO,NO,...

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

 Si vius en un indret on tenen una llengua pròpia,  aprèn-la, enraona-la, defensa-la, no siguis estranger al teu propi país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada