dijous, 18 de juliol del 2024

ESGLÉSIA DE CORBERA DE LLOBREGAT, ADVOCADA A LA MAREDEDÉU, MAL DITA “ SANTA MARIA”. EL LLOBREGAT JUSSÀ.

 

Jaume, Oliveras i Brossa(  1877-1957) retratava abans de l’alçament dels militars feixistes encapçalats pel general Franco contra el govern LEGÍTIM I DEMOCRÀTIC de la II República,  que l’acció criminal de l’empresa que digitalitzava el Fons Fotogràfic, descriu com  Vallès Occidental. No s’ha fet recerca dels moltíssims “ errors” d’identificació en els Fons Fotogràfics catalans, i això em sembla gravíssim atès que la GENERALITAT  ha estat quasi sempre ens mans catalanes.


https://mdc.csuc.cat/digital/collection/afceco/id/9414/rec/2478

El Concili d'Efes, l’any 431, va proclamar solemnement la maternitat divina de la verge. «Mare de Déu» (Theotokos).  L’església catalana  i l’església Ortodoxa mantenen que el tractament únic que cal donar a Maria és Marededéu, altres esglésies, adjudicaven a Maria , alhora que títol de Santa, el patronatge d’activitats relacionades amb la repressió, la violència i àdhuc la guerra.  Aquestes esglésies herètiques ja s’ho trobaran, oi?

https://www.todocoleccion.net/postales-cataluna/antigua-postal-3-corbera-pena-roda-e-iglesia-santa-maria-foto-zerkowitz~x38034847

https://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=380

https://es.pinterest.com/pin/645562927830267262/

Al Martiri dels Temples:

https://www.yumpu.com/es/document/read/12237918/el-martiri-dels-temples-patrimoni-cultural-arquebisbat-de-barcelona

S’esmenta que desapareixia entre altres una imatge renaixentista de la Marededéu de la Llet. No es produïren danys a la fàbrica del temple

Farem seguir aquesta publicació a mdc@csuc.cat , cal però – atès que no ho fan les autoritats acadèmiques , ni polítiques – que aquells que us estimeu el Patrimoni Històric de Catalunya, esmerceu alguna estona per esbrina, fons on sigui possible , els indrets intencionadament MAL INFORMATS per l’acció criminal de les empreses i persones que duien a terme la digitalització dels Fons Fotogràfics.

Documentar de forma rigorosa el Patrimoni històric de Catalunya és un imperatiu ètic per als catalans, recordeu allò de "qui perd els orígens perd identitat", el REINO no durarà eternament,  les tensions entre els " caïnites"  així ho fan pensar. 

Que  la Marededéu   i  Sant Antoni de la  Sitja,  elevin a l’Altíssim la pregaria dels   corberencs ,    font-rubinencs   , santquirzencs ,   amazics, illencs,  gitanos, aragonesos, asturians , valencians,  bascos,  aranesos , gallecs, catalans, corsos, escocesos, ucraïnesos , gal·lesos, palestins , hawaianesos, afganesos, inuits ,  saharauis ... , pescadors , pagesos, ramaders , menors estrangers no acompanyants, exiliats polítics ..    i tots els col·lectius minoritzats i reprimits, Senyor; allibera el teu poble!!!.

«A qui no es cansa de pregarDéu li fa gràcia»

 Si vius en un indret on tenen una llengua pròpia,  aprèn-la, enraona-la, defensa-la, no siguis estranger al teu propi país. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada