dimarts, 25 de gener del 2022

TENIU DADES DE L’AUTOR DE L’EDIFICI DE L’ESGLÉSIA PARROQUIAL ADVOCADA A LA MAREDEDÉU DEL ROSER AL BARRI DE SERRAPARERA A CERDANYOLA DEL VALLÈS?.

 

El Valentí Pons Toujouse em feia arribar informació  sobre l’autor de la capella del Santíssim de l’església parroquial de la Marededéu del Roser a Cerdanyola del Vallès.


https://erithacusarquitectos.com/2021/01/03/capilla-del-roser/?fbclid=IwAR2m8DW4cxcSzXfeBs8AO2NbEmvVPzQkfLb7gNY65VUL5Reccu8qtUIZw0I


L’autor era l’arquitecte Guillermo Maluenda Colomer:


Capella del Santíssim amb capacitat per a 40 persones, construïda com a ampliació de la Parròquia existent i adossada a aquesta per la seva façana nord. Concebuda com un espai per afavorir el recolliment, la pregària i amb això la pau interior dels que s'hi reuneixen. De planta quadrada i amb mínimes obertures a l'exterior per evitar la distracció, rep la llum “des de dalt” banyant-ne el perímetre interior. Sota la cambra de volta a doble alçada es troba el presbiteri presidit pel sagrari, punt central de la capella. El nou edifici, resolt en formigó vist, s'integra a l'existent per contrast si bé establint-se entre tots dos una relació inconscient d'altures i materials. El nou volum dialoga amb naturalitat amb la forma corba del final de la vorera pública.





Esperem  a l’email castellardiari@gmail.com resposta del Bisbat de Terrassa, de la mateixa Parroquià  del Roser, o fins d’algun fidel il·lustrat, atesa la finalitat de l’edifici, cal excloure al diable,   “líder” de la construcció des del principi dels segles.

   





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada