dijous, 29 d’abril del 2021

MAS TASSI. MAIÀ DE MONTCAL. LA GARROTXA

Matias En Mais Castanyer publica una fotografia, Carros al pati del Mas Tassi, a Maià de Montcal





Data del document original [Entre 1890 i 1936]. Valentí Fargnoli Annetta. (1885-1944)


Can Tasi, també escrit Can Tassi, és un mas situat a  uns quants centenars de metres al nord del veïnat de el Molí d'en Llorenç al terme municipal de Maià de Montcal .


http://invarquit.cultura.gencat.cat/Cerca/Fitxa?index=0&consulta=&codi=9956


Actualment, Can Tassi s'utilitza coma a casa d'estiueig i ha estat objecte d'una gran restauració.


 A la façana de tramuntana es pot veure l'antic forn, penjat a l'exterior gràcies a una arca de mig punt.


Gran casal de planta rectangular i teulat a dues aigües amb els vessaments vers a les façanes laterals. Disposa de baixos i dos pisos superiors. Cal destacar la façana de migdia, possiblement bastida en època posterior a la resta del mas. En aquesta, hi veiem la porta d'accés de mig punt adovellada, amb finestra menuda de carreus ben tallats a cada costat. Al primer pis tenim quatre finestres rectangulars de diverses mides. Al pis superior s'hi obren sis finestres d'arc de mig punt.


Explicava suara que passàvem  un tràngol a casa per culpa d’un comercial  de IBERDROLA que canviava  la titularitat dels comptadors de llum i gas de casa,  hem denunciat el fet als Mossos,  jo he posat en coneixement de la Fiscalia , de  l’O.M.I.C, de  la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, i  en aquesta publicació.


Van estar  més d’una setmana sense llum,  havíem   de fer una ALTA NOVA, i  del fet que s’ha posat en risc la vida d’un,  persona de 88 anys,  ningú en volia saber res,  per acabar-ho d'adobar i el dia de Sant Jordi frustràvem l’intent d’endur-se el comptador del gas.


Davant l’abús de posició  d’IBERDROLANATURGY i FECSA-ENDESA, Interposàvem denuncia als Mossos d’Esquadra, a la  O.M.I.C  de Castellar del Vallès, i a la Comissió Nacional dels Mercats i la competència, tot amb còpia elmon@rac1.net




Aneu amb compte amb aquestes empreses, com diuen a Castellà, NO SON TRIGO LIMPIO.


https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2021/04/la-mafia-del-reino-de-espana.html


https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2021/04/frau-en-la-contractacio-dels-serveis.html


Rebíem una " compensació "  pels danys desprès de reclamar per activa i per passiva,  de sanció penal però, res de res, sembla que se'ls atorgava patent de cors a aquestes societats. 


  Maleits !!!!!!      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada