dilluns, 9 de juny del 2014

ORFEÓ VIGATÀ.

L’espai de l’Orfeó, restaurat, està situat al principi del carrer de Sant Pere, a l’antiga església dels Trinitaris, que fou convent i església de Santa Margarida de monges agustinianes.


És una nau amb capelles laterals i creuer coronat per una volta de cúpula. L’edifici ha estat utilitzat en les tres darreres dècades com a auditori de l’Orfeó Vigatà, per a representacions teatrals de petit format, així com la interpretació dels Pastorets de manera permanent per part del grup de teatre de l’Orfeó Vigatà.

El mal estat de conservació feia molt difícil que es pogués utilitzar, així doncs, l’Ajuntament de Vic, li dóna una nova orientació gràcies a la reforma de l’espai, que incorpora una paviment de planxa metàl•lica recobert amb una pintura molt brillant, amb les parets decorades amb pintura sobre tela, que es mantenen intactes i una nova pintura a la resta de parets i sostre. També s’ha realitzat una nova il•luminació, més adequada a l’espai, i millores pel que fa a les instal•lacions de calefacció i protecció d’incendis.


La reforma que ha costat 1 M € i ha estat finançat amb el Fondo Estatal de Inversión Local, està signada pels arquitectes José Miguel Roldán Andrade i Mercè Berengué Iglesias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada