dijous, 15 de març del 2012

COUNTRY. BALLADA A LA FUNDACIÓ OBRA SOCIAL BENÈFICA DE CASTELLAR DEL VALLÈS.

El dijous 15 de març de 2012, figurava en el calendari amb lletres grosses, hi hauria ballada country !.

La sala presentava un ple fins a la bandera, únicament restava lliure l’espai on havien d’evolucionar ‘les artistes locals’.


Començava la ballada a les 17,45 amb catalana puntualitat; formaven una escollida dotzena [ l’espai determina força el nombre de persones que poden participar, i en aquesta ocasió, va fer-se necessària una selecció prèvia - ; com sempre el públic de la Fundació Obra Social Benèfica de Castellar del Vallès, acollia a les balladores amb gran interès, i aquestes al ensems corresponien amb un lliurament absolut.



A tothom quan passaven les 19,00 , se li havia fer curta la tarda; senyal inequívoca que uns – el públic, i àdhuc el personal de la Residència -, i les altres, balladores, manager, disc-jockey , i fotògrafs, s’havien passat d’allò més bé !


Desprès d’un refrigeri les balladores tenien assaig a la ‘fàbrica nova’, i els residents es preparaven per anar a sopar, ho fan en un únic torn a partir de les 19,30 hores.
Per tothom la ballada d’avui serà tema de conversa, i com tot anys a venir, objecte de record ; d’unes persones i d’una època en la que els sentiments comptaven i molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada