dissabte, 11 de desembre del 2021

CASA PAGÈS.OLOT.LA GARROTXA

Matias En Mais Castanyer , continuant la seva tasca – benemèrita - de divulgar el patrimoni històric , publica fotografies de la casa Pagès




 Llegia que Josep Esteve Corredor (Girona, 3 de febrer de 1896 - 16 de juny de 1965) signava el projecte de la casa Pagès al carrer Francesc Montsalvatge, 9-11-13 , d’Olot a la Garrotxa, de la direcció de l’obra sembla que va fer-se’n càrrec Sadurní Brunet Pi (1886-1958). 

 Patrimoni Gencat en diu; edifici de planta rectangular que agrupa tres cases que accentuant la seva vessant domèstica i pintoresca. A una de les cases s'hi ha realitzat reformes considerables que han variat, de forma important, llur estructura. A les dues restants es conserva l'originalitat del teulat, que té una forma irregular a les dues vessants amb una inclinació accentuada. No hi ha elements decoratius importants. 

 S'han realitzat reformes – ens agradarà tenir noticia a l’emal castellardiari@gmail.com dels autors - que han modificat parcialment l’estructura. 




 Us esperonem a compartir aquesta entrada amb TOTS els mitjans informatius, locals, comarcals, provincials, nacionals, de tot signe i “color polític “ perquè en valorin la seva publicació, recordeu SEMPRE que en matèria de divulgació del Patrimoni històric, es del tot aplicable aquella norma bàsica de la publicitat “ que parlin de nosaltres, NI QUE SIGUI BÉ “, oi?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada