dilluns, 1 de juny del 2015

SANT VICENÇ DE MENÀRGUENS. LA N0GUERA. LLEIDA.CATALUNYA

Seguia les indicacions d’un joveníssim menarguí que m’indicava en un perfecte català com havia de fer per arribar a la Plaça de l’Ajuntament – que està en obres – i l’església de Sant Vicenç, el comentari obeeix a la raça d’aquest menarguí que de ben segur coneix i s’estima més aquest poble que molts aborígens de ‘pota blanca’.

Retratava parcialment l’edifici de l’església advocada a Sant Vicenç de la que ens diu la descripció tècnica, edifici d'una sola nau amb capelles adossades als costats. De l'obra primitiva, d'estil gòtic, en resta la capçalera, dues capelles i part de la nau (paret sud). La resta ha estat refeta amb totxo.


El campanar és de base quadrada, a part superior és octogonal i està coronat pe una cornisa. L'interior és totalment refet.

No trobava però l’edifici de les escoles anteriors a la dictadura franquista, Sou pregats d’afegir-vos a la nostra recerca i publicar directament a la pàgina https://www.facebook.com/pages/Edificis-Escolars-De-Catalunya-Anteriors-a-La-Dictadura-Franquista/400721423462325?fref=ts les imatges dels edificis escolars de la població on residiu, o si les identifiqueu als llocs que aneu de visita, i/o fer-nos-les arribar a l’email coneixercatalunya@gmail.com


Catalunya us en deurà una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada