dimecres, 6 de febrer del 2013

PRESENTACIÓ DEL ‘ROMÀNIC PROPER’ A LA 5ª EDICIO DEL FESTIVAL DE CINEMA ‘BRAM’A CASTELLAR DEL VALLÈS

El dimecres 6 de febrer estava convocat a la presentació de la 5ª MOSTRA DE CINEMA DE CASTELLAR DEL VALLÈS, anomenat el ‘BRAM!’.


Algun dels amics que segueixen algun dels espais on col•laboro, potser es preguntaran ; que hi ha fa l’Antonio Mora Vergés, en un Festival de cinema ?.


La meva aportació ve DES DE LES LLETRES i va consistir en la preparació dels guions que sota el títol genèric ‘ EL ROMÀNIC PROPER’, volien explicar alguna cosa de les esglésies de :

SANTA MARIA DE LES ARENES
SANT ESTEVE VELL DE CASTELLAR
SANTA MARIA DEL PUIG DE LA CREU
SANT PERE D’ULLASTRE

Totes dins del terme municipal.

Pretenia sense èxit que aquesta iniciativa qualles en més llocs, i ja des de la Televisió de Catalunya ‘ la seva’, ja des d’opcions més locals, públiques i/o privades, s’endegués un procés per recuperar – fins on sigui possible – la memòria de Catalunya . Si efectivament algun dia assolim la llibertat nacional, això – la memòria – ens farà molta falta.

Hem fet allò que estava en la nostra ma, i el dilluns 18 de febrer de 2013, a les 18,30 esteu CONVIDATS a visionar amb nosaltres el resultat d’aquesta feina.


Tant si tenim ocasió de trobar-nos aquell dia, com si no és així, des d’ara us agraïm el seguiment i l’atenció que heu tingut vers la nostra tasca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada