dimarts, 11 de febrer del 2014

TORRE TRINIDAD GREUZER. SANT JOAN DESPÍ. EL LLOBREGAT JUSSÀ.

Obra promoguda per Trinidad Greuzer de Bosch, la data de petició de la llicència municipal d'obres, fou 10.10.1912, i l’autor del projecte fou l’arquitecte Modesto Tauler Benitez, del que ens agradarà rebre a l’email coneixercatalunya@gmail.com la data i lloc de naixement i traspàs.

A aquesta casa s'hi varen traslladar els propietaris de la Torre de la Creu de Jujol , la família Parellada , quan la varen vendre a la Diputación Provincial de Barcelona; com queda palès a la fotografia, les dues cases s'havien comunicat a través dels respectius jardins.


La descripció tècnica ens diu ; Casa-torre formada per un cos principal, amb teulada a doble vessant i rematada per una torre de planta quadrada amb teulada a quatre vessants. La façana principal, perpendicular a l'eix del vial, té incorporat un cos d'accés damunt el qual descansa un petit mirador i continua en la mateixa línia vertical imaginària una petita habitació a mode de golfes. L'edificació consta, doncs, de planta baixa i pis, més golfes, que surten dels diferents encreuaments dels cossos de l'edificació. Domina la línia i és exempta de decoració gairebé en tot el conjunt. Es conserva totalment el seu disseny original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada