dilluns, 17 de febrer del 2014

FORGOTTEN CEMETERY. EL VENDRELL. EL PENEDÈS JUSSÀ

Retratava un petit sector que manté encarà l’estètica dels ‘anys gloriosos ‘ ; no trobava enlloc cap dada relativa a aquest equipament municipal, que no disposa curiosament de Capella dins del recinte, m’expliquen que dins del Tanatori hi ha un espai amb aquesta destinació.


Tinc clar que una de les millors formes de ‘desfer un país’ passa per eliminar el seu passat, per ‘matar les seves arrels’, per fondre la identitat petita de cada comunitat; així els referents col•lectius s’identifiquen en frases com UNA, GRANDE, LIBRE . En aquesta tasca miserable uns per acció i els altres per omissió, tothom fa el seu paper.

El fair-play – som catalans - ens obliga a reconèixer que l’embranzida contra el català fa dia si i dia també, passos endavant, i que les expectatives no son gaire galdoses.

Felicitar als que – aparentment – sembla que guanyen és cosa obligada, com fer-ho també amb els seus col•laboradors locals, sense els quals aquest treball d’assetjament i enderroc ( acoso y derrbo ) no fora possible.


Ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada