dimecres, 4 de novembre del 2020

IN MEMORIAM DE LA CAPELLA DE SANT JOSEP A L'ESCOLA O ESTUDI DE LA CLUA. SANT ESTEVE DE LA SARGA. EL PALLARS JUSSÀ.

 

Havia demanat informació al Josep Sansalvador Castellet, autor  juntament  l’ Eliseu Peidro Ramia, del llibre EL ROMANIC POC CONEGUT DE L'ALT URGELL, de l’advocació de la capella de la rectoria i possiblement escola de Montanissell

https://diaridecastellardelvalles.blogspot.com/2020/11/in-memoriam-de-lantiga-escola-de.html

I, em comentava  que al nucli de la Clua, al terme de  Sant Esteve de la Sarga,  a la comarca del Pallars Jussà, havia retratat  el 20-VI-1978,  la Capella de Sant Josep, a l'edifici que acollia l’escola o el estudi. 



Com una taca d’oli, lentament – massa per un capricorn inquiet – anem augmentant l’inventari d’edificis escolars de Catalunya anteriors a la dictadura franquista.

Reiterem la crida “urbi et orbe” perquè s’afegeixin més i més catalans a la nostra recerca, la memòria històrica d’un poble, és la suma dels records de tots i cadascun dels seus membres.

Esperem les vostres aportacions, imatges i dades a l’email coneixercatalunya@gmail.com , castellardiari@gmail.com

Les darreres dades de la Covid. 19 a Catalunya, 14.274 defuncions segons les funeràries,  i es confirma que 8.741 s’han produït en hospitals i centres sociosanitaris (61 %); 4.238, en una residència de gent gran (30 %),...

L’extrapolació AL REINO DE ESPAÑA que no dóna dades fiables, eleva el nombre de víctimes mortals a 91.330,  27339 de les quals en  residències de gent gran.

Clemens Schell l’inefable matemàtic jubilat, al que li costava empassar-se gripaus,  ja fossin grans o petits, anava lligant dades;  va descartar la CASUALITAT en aquest procés, i sense poder atribuir a ningú – de moment – l’autoria, va concloure que hi havia un pla d’infecció desenvolupat quasi com un arma de guerra, que havia fallat perquè  la Covid.19 tenia les SEVES PRÒPIES REGLES, i no s’aturava davant de foteses com la de tenir un nivell de democràcia en sang molt baix o negatiu, ….

Afegim a Catalunya l’escàndol del que es vantaven Jorge Fernández Díaz, Daniel de Alfonso,....

https://www.redaccionmedica.com/autonomias/cataluna/caso-fernandez-diaz-les-hemos-destrozado-el-sistema-sanitario--5394

Que Sant Josep I Sant Antoni de Pàdua , intercedeixin davant l’Altíssim per Catalunya i els catalans.

Amén !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada