dilluns, 12 de novembre del 2018

CEMENTIRI MUNICIPAL D’OLÈRDOLA. EL PENEDÈS SOBIRÀ

Als que ens agrada el tema del Patrimoni històric – que som una bona colla – tenim algunes virtuts, i si més no, un GRAN defecte, cadascú va pel seu costat, de forma que sovint es desaprofiten els recursos i coneixements, d’altres que fan o han fet la mateixa feina. La qüestió però, es; com ho podem per sumar esforços?.

Ja tinc la pregunta, i espero que entre TOTS trobem la resposta, el meu e.mail coneixercatalunya@gmail.com està a la vostra disposició per fer suggeriments.

Ah!, per endavant, gràcies.

Havia retratat l’església de Sant Miquel d’Olèrdola, i l’edifici de l’ajuntament que havia acollit també les escoles abans de la dictadura franquista
M’arribava fins al Cementiri del que no en diuen ni mitja paraula ni :

http://patrimonicultural.diba.cat/#
https://ca.wikipedia.org/wiki/Llista_de_monuments_d%27Ol%C3%A8rdola

Retratava el petit fossar, que davalla fins a la capella que intueixo del Crist de la Bona mort, que li fa de límit, des d’aquesta alçaria s’aprecia una bona part d’aquesta comarca.


A Catalunya no li calen – malgrat tenir-ne, i molts – els enemics exteriors, NOMÉS amb els ‘amics’ ja en tenim prou i massa, oi?.

Ens agradarà tenir noticia a l’email coneixercatalunya@gmail.com de l’arquitecte autor d’aquest fossar. Acostumava a ser el que exercia d’arquitecte municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada