dijous, 28 de setembre del 2017

EL PONT DEL GAT UNA CASA AMB HISTÒRIA I BONA CUINA. MONISTROL DE MONTSERRAT. ENTRE EL BAGES I EL LLOBREGAT JUSSÀ. CATALUNYA

Dinàvem esplèndidament al restaurant el Pont del Gat de Monistrol de Montserrat, el Josep Olivé Escarré, el Sebastià Codina Padrós, el Josep i l’Antonio.


Ens fèiem explicar la història que hi ha al darrere del nom de la casa – sempre, sempre, sempre, hi ha una història - , en aquest cas fa referència al pont que cobreix un dels barrancs que baixa de la muntanya, sobre el que està situada la C-55.

No és visible l’ull del pont per la intensíssima vegetació, ens expliquen que ocasió dels terribles aiguats del 10 de juny de l’any 2000 l’aigua saltava pel damunt, i feia intransitable la C-55. Sembla que – com quasi tot a Catalunya – és una qüestió de ‘competències’, i l’un per l’altre la llera sense desbrocar.


Intentava retratar-lo des del costat del riu Llobregat, i desistia finalment de fer-ho, no em quedava clar en quin dels costats està més espessa la vegetació.

El gat que retratava des de l’aparcament és perfectament identificable amb uns prismàtics des del indret on surt l’aeri de Montserrat, situat escassament a un quilòmetre.


En aquest enllaç podeu tenir una visió millor del gat :
http://posatlesbotes.blogspot.com/2014/04/el-gat-i-el-tron-de-lespasa.html

Antonio Mora Vergés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada