dissabte, 21 de gener del 2012

ESPORT, FUTBOL, I EL REAL MADRID


Pel que fa al primer mot us deixo un enllaç a l’entrada de l’enciclopèdia Catalana.

També pel que fa al futbol teniu un enllaç.

Us estalvio però la consulta de l’equip de la Capital del Regne d’Espanya.

La seva localització – al mateix lloc on es remenen les cireres – l’ha fet ‘sospitós habitual’ de rebre tota  mena de favors, i de permetre-li dur a terme excessos que traspassen en massa ocasions la fina línia de l’Ordenament Jurídic.  

He llegit comentaris xenòfobs ; Kepler Laveran Lima Ferreira, més conegut com Pepe ( Maceió , Brasil , febrer 26 de 1983 ), va néixer brasiler i es va  nacionalitzat portuguès, comparteix doncs la mateixa nacionalitat que José Mário dos Santos Mourinho Félix, GOIH ( Setúbal , 26 gen de 1963 ), actual entrenador del Real Madrid,  més conegut en el món de futbol  com José Mourinho.  Estic en total desacord, aquesta coincidència – del tot infortunada – pel que fa a Portugal i els portuguesos, no pot implicar cap deshonor; almenys des de la nostra concepció  de la realitat; sabem que una clara manifestació d’estultícia és l’afirmació : TODOS LOS .. SON ... 

He llegit comentaris zoològics – per anomenar-los d’alguna forma -  que forçant la semblança d’homes i primats, volen afirmar l’animalitat de  Kepler Laveran Lima Ferreira. No puc estar-hi més en desacord, i ho dic en defensa dels primats !

Superada la fase d’excitació, arriba la d’anàlisis i resolució; tot plegat és força senzill, tant l’un,    Kepler Laveran Lima Ferreira, més conegut com Pepe, com l’altre,  José Mário dos Santos Mourinho Félix, allò que tenen en comú és que som uns mals esportistes.

Ítem mes; el Real Madrid, s’ha d’allunyar del poder – polític, econòmic,esportiu,...- per tornar a fer allò pel  que fou creat el   6 de març de 1902 , jugar al futbol.


Que s’hauran de fer molts canvis, i una neteja a fons ?. Doncs que la facin !

L’esport ha d’estar, està de fet, per damunt d’aquestes misèries. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada