dijous, 8 de desembre del 2011

Festius intersetmanals, la causa de la crisi econòmica.

La ‘seva televisió’, el diaris ‘fidels’ i en general la ‘mass media domestica’ ha emes ja la seva resolució :

La causa de la crisis econòmica actual, amb el seu reguitzell de desnonaments, aturats, desatencions mèdiques – en algun cas amb resultat de mort - , i la que s’està preparant: reducció dels salaris reals, precarització absoluta pel que fa al mon laboral, retallades indiscriminades contra els jubilats, malats, persones depenents,.... tot està provocat perquè celebrem el Nadal el dia 25 de desembre – caigui qui caigui - , i ens obstinem en que cap d’any, ja manin els socialnacionalistes, ja els nacionalcatòlic, coincideixi amb el dia primer del mes de gener. No tenim remei !!

La corrupció política, econòmica i administrativa, estem quasi al capdavant dels rattings en aquestes ‘ competències ‘ , no te res a veure – EN ABSOLUT – amb la penúria econòmica en que es troben les arques públiques.

L’amiguisme, el nepotisme, i l’abús desmesurat de l’administració pública, com a ‘menjadora’ dels diferents col•lectius politics, no te res a veure – EN ABSOLUT – amb la penúria econòmica en que es troben les arques públiques.

No està encara consolidat un sistema d’accés ‘objectiu’ pel que fa a l’exercici de la funció pública, i ja s’estan prenen mesures per a desmuntar-lo, això però, no te res a veure – EN ABSOLUT – amb la penúria econòmica en que es troben les arques públiques.

No tots havien arribat a gaudir del mal anomenat ESTAT DEL BENESTAR, i ja s’estan prenen mesures per a desmuntar-lo, això però, no te res a veure – EN ABSOLUT – amb la penúria econòmica en que es troben les arques públiques.

S’estudien mesures ‘horribles’ pel que fa a la despesa social, i ja s’ha deixat caure, que la llei de la Dependència no és sostenible, sense arribar a desplegar la llei, ja s’estan prenen mesures per a deixar-la sense efecte, això però, no te res a veure – EN ABSOLUT – amb la penúria econòmica en que es troben les arques públiques.

Tot els mals venen dels festius intersetmanals, i afegiré, del descans dominical, de les vacances pagades ,... certament els anava millor a tota aquesta colla, quan podien exercir els ‘dret de cuixa’ sense tenir que donar tantes explicacions, oi ?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada