dijous, 24 d’octubre del 2024

QUI VA SER L’AUTOR DE L’EDIFICI DE L’ESCORXADOR DE LA POBLA DE CLARAMUNT ENSULSIAT DESPRÈS DE L’ANY 1991?. L’ANOIA

 https://www.lapobladeclaramunt.cat/municipi/turisme/rutes/visita-autoguiada-la-pobla-de-claramunt.html

Proper al safareig hi havia hagut l’escorxador municipal, avui desaparegut,  que retratava l’any 1991,  la  Rosa Maria  Asensi Estruch, i del que ens agradaria tenir noticia de l’autor  l’email castellardiaari@gmail.com i l’espai ha esdevingut una petita plaça.



https://calaix.gencat.cat/handle/10687/81870

https://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:Placeta_a_l%27antic_solar_de_l%27escorxador_(la_Pobla_de_Claramunt).JPG

Documentar amb rigor el Patrimoni Històric és un imperatiu ètic. 

En aquest dissortat reialme tenir vincles amb el narcotràfic, defraudar a la hisenda pública, ser el destinatari de sobres amb diner negre, gastar-se els diners de l'educació, de la sanitat, dels que necessiten per viure els més febles en orgies bàrbares, .., malgrat son pecats molts greus – tot i la consideració benèvola dels “ caïnites “, no conèixer però, la Pobla de Claramunt, la comarca de l'Anoia , és alhora que un gravíssim pecat, un deshonor per a les persones nascudes a Catalunya

La pobla de Claramunt, l'Anoia ,    Catalunya,  disposen – encara – d’un interessant Patrimoni Històric, que cal documentar amb rigor, i que és sens dubte el  nostre MILLOR  actiu .

Hi ha un públic per aquest turisme de “ cultura”  que espera amb ànsia poder gaudir de les “ ciutats humanes “ de Catalunya.

El turisme de sol, alcohol – i altres excessos – està bé, i molt bé a Barcelona i al litoral.

El món viu un moment especialment complicat, per aquesta raó,  aprofitem per deixar constància de les víctimes  del  genocidi jueu,  del tràfic de persones , del narcotràfic - que finança Partits Polítics i persones - , de la corrupció endèmica i sistèmica, de la desatenció sanitària  i social que per manca de recursos econòmics - regalats pels " caïnites "  a les classes " altes" del REINO - ha fet augmentar a Catalunya la mortaldat i la morbiditat,   .... ,

 La reinstauració del virregnat  no és una bona noticia per a Catalunya

Senyor, teva és la venjança.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada