dimecres, 29 d’agost del 2018

TENIU DADES DE LA DATA I L’AUTOR DE L’ESGLESIA DE SANT RAMON NONAT DE SALOU?. TARRAGONA

No ens podem creure que l’edifici s’aixequés en frau de llei, i molt menys encara que fos obra del maligne malgrat la seva demostrada habilitat/debilitat pel negoci de la construcció, del que dissortadament Salou n’és la millor mostra.

Deixava – com tinc per costum- una pregunta la pàgina esglésies i campanars de Catalunya al facebook:

SANT RAMON NO NAT SALOU TARRAGONA



Teniu dades d'aquest edifici?

Quan es va fer ?

Qui en va ser l'autor?.

El Pep Aleu Sendra, em deixava una imatge que correspon a un diari de l’any 1967 en el que apareix una imatge sota el títol ‘ Iglesia desmontable de San Ramon’.


La construcció va ser posterior a l’any 1967, i en aquella època per normativa els projectes havien d’anar signats per un arquitecte.
Esperem noticies a l’email coneixercatalunya@gmail.com , Salou, Tarragona, Catalunya, us ho agrairan.

El 31 d’agost és Sant Ramon Nonat, estaria bé, MOLT BÉ, que poguéssim celebrar-ho posant un xic de llum sobre aquesta església de Salou, oi?.

1 comentari:

  1. En resposta al primer escrit sobre la torre de aigua al ser propietat privada poca cosa es pot fer, ara el que si que farem es intentar que es parli amb la propietat per tal de poder fer si més no visites guiades que no incomodin al propietaris com els que et vas trobar. Tenim comissió la propera setmana i demanarem un llistat de les propietats no solament les catalogades, també de les identificades com interessants i que no tenen cap protecció. Ara vaig a mira lo de la església.

    ResponElimina